maanantai 24. syyskuuta 2012

27. päivä (ma 24.9.2012)

Voi Kornelius Kukko, mitä säätämistä! Minulla piti olla tänään 3x90 minuuttia opetusta, mutta ilman ennakkovaroituksia se sulikin yhdeksi ainokaiseksi tuplatunniksi. Vääntäydyin siis 8.20 luokkaan ja kas, ei opiskelijoita. Odottelen vartin, kunnes soitan Anjalle, Anja soittaa opiskelijoille ja takaisin minulle, että opiskelijoille on sattunut aikataulukömmähdys. He luulivat, että tunti on huomenna. Sovimme, että tunti pidetään sitten huomenna.

Kymmeneltä on tunti tavalliseen tapaan, mutta kahdeltatoista taas sama kuvio: opiskelijoita ei näy missään. Taas soitto Anjalle, joka soittaa eteenpäin jne... Vielä en ole saanut tietää, miksei ketään tullut. Ärsyttävintä on, että on käyttänyt omaa vapaa-aikaansa luokassa päivystämiseen ja todennäköisesti joutuu pitämään tunnit toisena aikana. Voi Venäjä.

Loppupäivän käytän kotitöihin: siivoan, tiskaan ja pesen pyykkiä. Niin, pyykkikonekin taas toimii. Kävin kysymässä ennen kokeilua, että onko kone korjattu ja saan vastauksen, ettei se ole rikki ollutkaan. Mutta ei vain toiminut eilen.

Ehdin myös kiusata naapureita huuliharpulla ja opiskella venäjää. Ihan hukkaan ei siis mennyt tämäkään päivä.


Viime päivinä kuuntelussa Tasavallan Presidentti: Tasavallan Presidentti (1969)

Wigwamin ohella toinen Suomi-progen merkittävimmistä bändeistä. Levy on biisimateriaaliltaan hyvin vaihteleva: on fuusiojatsia (Wutu-Banale), boogierokkia (Roll over yourself) ja Elviksen läskikauden tuotoksiin verrattavaa imelyyttä (I Love You Teddy Bear). Huteja mahtuu mukaan, mutta pääosin levy on kestänyt hyvin aikaa. Varsinkin kitaristi Jukka Tolosen soittoa kuuntelee mielellään.


Urmas U.

3 kommenttia:

  1. Sun pyykkikone kuulostaa ihan meidän autolta. Sekin saattaa jättää starttaamatta mulle, mutta hetkeä myöhemmin S:n koittaessa pörähtää käyntiin niin kuin ei koskaan mitään ongelmia olisi ollutkaan. Suosittelen kehumista ja muutenkin lämpimiä välejä aparaatin kanssa, se on tuntunut meillä auttavan!

    VastaaPoista
  2. Moottorisaha ja ruohonleikkuri, jopa trimmeri käyttäytyy joskus samoin:)

    VastaaPoista
  3. Munkin pyykkikone hajosi pari vuotta sitten. Juuttui pyörittämään pyykkejä ties kuinka pitkäksi aikaa, ja loppuviimein käsipelillä tyhjensin vedet sieltä. Se se oli mukavaa! Sitten n. 2kk käytin talon pesutupaa, kun kone oli rikki. Isä kerkesi sitten tulla laitetta katsomaan, ja kas - kone toimi, kuin siinä ei koskaan mitään vikaa olisi ollutkaan. No, ehkei ollutkaan, kenties olin vaan valinnut pidemmän ohjelman ja kone sen takia jurnutti pidempään. Tiedä häntä.

    VastaaPoista