maanantai 17. syyskuuta 2012

20. päivä (ma 17.9.2012)

Hyvää alkavaa viikkoa itse kullekin säädylle. Tänään oli vain yksi puolitoistatuntinen opetusta, siispä on ollut kivasti aikaa muuhun puuhasteluun. Opetuksen jälkeen klo 12 käväisin kaupassa, ja korttini toimi tällä kertaa moitteetta, which was nice. Kotiin päästyäni sain soiton Anjalta, että perjantaina palauttamastani tuntilomakkeesta puuttui allekirjoitus, jota ilman paperi ei mene eteenpäin. Pitäisi käydä ASAP allekirjoittamassa, kuten perjantaina ounastelinkin.

Päätin yhdistää allekirjoitusreissuun kävelylenkin. Pääsin puolimatkaan, kunnes kahvinkeittimen mahdollinen päällejääminen jäi näivertämään mieltä niin pahasti, että käännyin takaisin kämpille tarkistamaan sen. Poishan se oli päältä. Tuli jakomielitautinen olo, kun oli ärsyyntynyt siitä, että oli muistanut sammuttaa keittimen.

Otin kameran mukaan kävelylle, ja tässä on muutama otos.

Asuntolani takapiha (valkoisessa graffitissa lukee ymmärtääkseni: "Nadja-kulta, minä rakastan sinua." Aww.):


Vastapäistä katunäkymää. Otin kuvan oikeastaan mukaan siksi, että ihmettelin yhtenä päivänä, että miten voi tässä seksuaalivähemmistöjen luvatussa maassa olla gay-kyltti (kuvan oikea reuna, punainen teksti) ihan julkisesti esillä, kunnes tänään tajusin, että siinähän lukee meidän ääntein [bau].



Jokirannasta, kuvassa myös uiminen kielletty -kyltti:



Loppuun vielä tyypillinen arkangelilainen, siis puinen, jalkakäytävä, joista iso osa on, yllätys, yllätys, huonossa kunnossa:



En malta olla palaamatta eiliseen uneeni, jossa siis oli Mikael Persbrandtin esittämä Gunvald Larsson. Luin nimittäin wikipediasta, että Persbrandt on lähteestä riippuen joko ehdolla tai esiintyy varmasti tulevassa Hobitti-trilogiassa. Hänen roolinsa on tai olisi ollut Beorn, mutta kuinka hienoa olisi nähdä Persbrandt Bilbo Reppulina! Miettikää, minikokoinen Persbrandt Yksinäisellä vuorella kiroamassa: "Jag är jävligt trött på denna förbannade jävla skit expeditionen!"

Loppuillan soittelin huuliharppua ja näköpuheluja.

Urmas U.

3 kommenttia:

  1. Aivot nyrjähtää, kun yritän ajatella tuota Hobitti-juttua.

    VastaaPoista
  2. :)

    Olin muistaakseni lukiossa, kun Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogiasta alkoi tihkua uutisia. Luin silloin varmana tietona, että Gandalfia esittää Sean Connery. Pettymys olikin kova, kun totuus valkeni. Nyttemmin, varsinkin Ian McKellenin hienon roolisuorituksen ansiosta, olen päässyt asian yli.

    VastaaPoista
  3. Hei! Siis väitätkö, että se Gandalf ei ollut Sean Connery!? Nyt järkytyin minä. ;D

    VastaaPoista