sunnuntai 16. syyskuuta 2012

19. päivä (su 16.9.2012)

Aloitin sunnuntaipäivän samalla tavalla kuin lauantainkin, siis nukkumalla pitkään. Näin unta, että pelasin jalkapalloa Hammarby IF -seurassa yhdessä Gunvald Larssonin kanssa. Huh huh.

Aamupalan jälkeen jatkoin päättymättömältä tuntuvaa ikkunaprojektiani. Keittiön ikkunanpokissa kasvoi mitä lie sammalta, kiva. Ruuvimeisselillä sitten rapsuttelin sitä irti. Käyttämäni tiiviste osoittautui liian paksuksi yhteen ikkunaan, joten projekti jatkuu edelleen, joskin loppu ehkä jo häämöttää. Vähän hirvittää tuleva kylmä talvi, mutta on ikkunoissa ainakin paremmat tiivisteet kuin mitä siellä oli aikaisemmin.

Päivällä kävin kaupassa ja lounastin juurespihvejä, lohta ja smetanaa. Visa-korttini ei jostakin syystä toiminut kaupassa, joten jouduin maksamaan käteisellä. Toivottavasti ei ole pysyvä ongelma. Jatkoin myös huuliharpputerrorismia tapailemalla Summertimea korvakuulolta. Illalla opiskelin vähän venäjää ja suunnittelin huomisen tunnit.

Tässä vielä muutama kuva kaupungilta:


Kuva asuinrakennukseni vastapäisestä talosta:


Esimerkki arkangelilaisesta katukyltistä (Popovin katu):


Harmaita, aika huonokuntoisia kivitaloja ja vielä huonommassa kunnossa olevia puutaloja, niitä täällä näkee paljon. Joitakin uusiakin taloja, silti.


Urmas U.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti