perjantai 14. syyskuuta 2012

17. päivä (pe 14.9.2012)

Tavallinen 2x90 min opetusta, molemmat samalle ryhmälle. Tuntien välissä on melkein kolmen tunnin tauko, jolloin käyn kaupassa ja laitan omena-lohipastaa. Ehdin lukea vähän kirjaakin (Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän) ja sitten takaisin opettamaan. Ryhmä on aika levoton ja meluisa, mikä on rasittavaa. Aihe (peruslukujen ja järjestyslukujen taivuttaminen) ja ajankohtakaan (pe-iltapäivä) eivät ole kaikkein parhaimmat, mutta minkäs teet.

Palautan myös lomakkeen syyskuun tehdyistä tunneista kellonaikoineen. Lappuun pitää täyttää myös loppukuun tunnit, joita en vielä siis tiedä, joten käytän kulunutta viikkoa mallina ja laitan sen mukaan. Unohdin allekirjoittaa paperin, joten luultavasti perästä kuuluu.

Kotosalla syön karkkeja ja jatkan kirjan lukemista. Vähän yritän opiskella venäjääkin, mutta sen verran väsynyt olen syystä tai toisesta, ettei siitä oikein tule mitään. Loppuilta meneekin skypessä.

Huomenna on luvassa 9 tunnin sähkökatko, joten keittomahdollisuudet ovat vähän heikot. Tekevät jotakin korjaustöitä (ilman sähköä, ilmeisesti). Jos sää suosii, niin käymme Anjan kanssa katsomassa, olisiko venäläinen pankkikorttini tullut. Kirjastossakin voisi pyörähtää, vihdoinkin. Jos mitään ei kuulu huomenna, niin  mitään ei ole tapahtunut, ja päivittelin kuulumiset vasta sunnuntaina.

Urmas U.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti