torstai 25. lokakuuta 2012

57. ja 58. päivä (ke 24.10. ja to 25.10.)


Keskiviikkona olin taas vapaalla enkä tehnyt musiikin kuuntelun ja lukemisen lisäksi oikein mitään. Päivän merkittävin tapahtuma oli, kun syksyinen vesisade muuttui tänään räntäsateeksi. Olo kuin Galdalfilla: ”So it begins.”

Tuntuu, että aina kun nykyään liikun ulkona, tulee joku ventovieras selittämään jotakin. Valitettavasti selittäjät ovat poikkeuksetta niin sanotusti ”aitoa jengiä”, eli elämää nähneitä (ja maistaneita). Niin tänäänkin. En tiedä, mitä oli vailla. Urpomagneetti siis toimii. Olisivat edes nätei flikoi.

Salsakin meni taas kivasti niin kauan, kun ääneen laskettiin, että 1,2,3 ja 4,5,6. Sitten kun laitettiin musiikki, niin tuntui, ettei osaa enää edes kävellä. Tunneskaala tuntuu noudattavan toistuvaa kaavaa niin, että ennen tuntia stressaa, että mitähän siellä tapahtuu, tunnilla on olo kuin Röllillä voimistellessa (=tämähän on mukavaa) ja tunnin loputtua ketuttaa ankarasti. Annan salsalle vielä muutaman mahdollisuuden.

Torstaina valmistelin tunnit vasta aamupäivällä ja oli tuskaista keksiä ohjelmaa. No, lopulta silti jotakin sain aikaiseksi. Tunti oli muuten ok, mitä nyt yksi opiskelija piti käskeä pihalle luokasta toistuvan möykkäämisen takia. Jep.

Töiden jälkeen Anja näytti, miten saan kännykkäliittymäni ladattua. 200 ruplaa (n. 5 euroa) kesti yli kuukauden käytön, aika hyvin! Lataus oli aika helppoa. Ensin näpytellään liittymän numero ja sitten laitetaan setelit tai kortti koneeseen. Ainoa vain että numeroni alkaa +79… mutta koneen näytöllä ei tietenkään lue alussa +7 vaan pelkkä 8, ilman plussaa. Vain Venäjällä…

Huomiseksi valmistelin harjoituksia liikeverbeistä ja pesin pyykkiä. Illalla kävin teellä naapurissa. Siellä vallitsi kielten sekamelska, kun osa puhui keskenään puolaa, osa venäjää, osa englantia ja osa suomea. Huh!

Urmas U.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti