sunnuntai 14. lokakuuta 2012

45.–47. päivä (pe 12.10.-su 14.10.)


Perjantaina oli 2x90 minuuttia opetusta, ja taas sai ärähtää siitä, kun möykätään opetuksen aikana. Hohhoh. Illalla kävin salsatunnilla, ja oli ensimmäistä kertaa oikein mukavaa. Tähän asti on ollut aina vain puolikivaa. Nyt opettaja oli muutaman minuutin myöhässä, ja ehdin jo toivoa, että pääsee takaisin sohvalle röhnöttämään, mutta sieltä se sitten saapuikin. Oli tavallista enemmän uusia naamoja, joten harjoiteltiin juttuja vähän perusteellisemmin, ja siksi kenties oli mukavampaa.

Lauantaina ei pitkästä aikaa satanut, joten pääsin pienelle kävelylle. Muuten päivä menikin odottaessa iltakoneella saapuvaa vierastani. Anja oli järkännyt minulle ”taksin”, joka olikin sitten mallia ”pimeä”, siis yksityishenkilön suorittama kuljetus. Kommunikaatio oli taas vähän vaikeaa, mutta kuski oli ajoissa paikalla, kuljetti perille, odotti kentältä haettavan henkilön saapumisen ja vielä kävi rikkomassa vaihtorahaa, kun kerroin, että minulla on vain ”iso” (1000 ruplaa eli n. 20€) seteli. (Rahaa on niin ettei…) Kuljetuksen hintakaan ei ollut paha. Ei siis valittamista.

Respassa oli perinteiseen tapaan vähän solkkaamista, mutta olivat tienneet asiaan varautua, joten tieto oli kulkenut. Vieraani mukana sain kipeästi kaipaamani toppatakkini sekä lisävillapaidan. Olen melko varma, että tulevat vielä tarpeeseen. Vieraani, eli nimimerkki Armi, pääsi myös tutustumaan heti arkielämääni, sillä kun tavarat oli saatu purettua, tuli palohälytys. Tällä kertaa joku kävi koputtelemassa vielä oviinkin, ja ehdin taas hätääntyä. Kiskoimme takit niskaan ja pääsimme käytävään asti, kun hälytys loppui. Nämä aiheettomat hälytykset ovat todella rasittavia. Naapurinikin tulivat käytävässä vastaan, olivat ehtineet meitä n. kymmenen metriä pidemmälle hätäulostautumisessa. 

Sunnuntai meni rauhallisissa merkeissä. Taas satoi, joten vietimme päivän pääosin sisätiloissa. Iltapäivällä pistäydyimme läheisessä Блин Хаус (eli Blin Haus) -kahvilassa nauttimassa blinit ja latet. Hyvää ja kivaa oli. Loppuillasta katsoimme Pasilaa Ylen Areenasta ja söimme tuliaiskarkkeja.

Joni S:lle onnittelut maraton-sijoituksesta!

Urmas U.

1 kommentti: