torstai 11. lokakuuta 2012

43. ja 44. päivä (ke 10.10. ja to 11.10.)


Keskiviikko oli taas sadepäivä ja vapaapäivä. Siispä nukuin myöhään, keittelin kaalikeittoa, soittelin huuliharppua ja illalla kävin salsatunnilla. Keskiviikon tunnilla tuntui olevan enemmän väkeä kuin perjantain tunneilla, ja lisäksi on enemmän, guruni Markus Kajon sanoin, meitä tavan sohloja, mikä on mukavaa.
Alkuillasta kävimme myös Anjan kanssa sopimassa ensi viikon ohjelmasta. Harjoittelijoiden tuntien vuoksi joutuu miettimään vähän tarkempaan, mitä opetetaan ja milloin, että heillä on riittävästi valmisteluaikaa tunneilleen.

Torstaina satoi ja oli parin päivän tauon jälkeen taas opetusta, tosin vain 1x90 minuuttia. Ei taaskaan mitään maailman ikimuistoisimpia tunteja, ei hyvässä mutta ei onneksi myöskään pahassa mielessä. Kauppareissulla kävin automaatilla ja huomasin, että palkka oli tullut venäläiselle tililleni. Jepulis. Kaupassa oli taas etuileva mummo. Illalla soittelin kotiin ja kävin pikaisesti Łukaszin luona teellä. Puolalaisraukalla on opetusta nyt seitsemänä päivänä viikossa, hän on järjestänyt puolalaisen valokuvataiteen näyttelyn paikalliseen kirjastoon ja aloittanut suomen kielen opinnot! Lisäksi hänellä on aikaa kutsua ystäviä teelle. Huh! Itse suosin ”Just say no” -periaatetta kaikessa, mikä haiskahtaa lisätyöltä.

Vähänlaisesti tapahtuu mitään, kun olla möllöttää sisällä. Ehkä blogiini tulee lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun parin päivän päästä saan vieraita Suomesta, jepujee.

Urmas U.

1 kommentti:

  1. Heps!
    Vantaalla ollaan.
    Paiskataan nyt tuohon tuo livetulospalvelu huomisesta kisasta. Joka alkaa klo 11. Tuonne pitäis ilmestyä Vantaan linkki -->

    http://online.resultservice.fi/tulokset/fi/

    Ja huomennahan on Lampimäen Hartsaa mukaillen "sortsikeli"! ;)

    VastaaPoista