torstai 25. huhtikuuta 2013

194. ja 195. päivä (ke 24.4. ja to 25.4.)


Keskiviikkona oli tutusti opetusta 4 tuntia. Maantuntemus-kurssilla opiskelijat kertoivat suomalaisista yrityksistä ja kolmannen kurssin kanssa katsottiin predikatiivin sijanvaihtelua (esim. kuppi on puhdas mutta vesi on puhdasta).

Päivä oli niin nätti, että töiden jälkeen lähdin ottamaan vähän kuvia. Ohessa muutamia otoksia.


 Kaunista arkkitehtuuria:

 Euromasterin Arkangelin konttori?


Kuten sanottu, roskia riittää:



Myisitkö kultasi tänne?



Torstai oli opetukseton päivä. Nukuin myöhälle, kävin maksamassa nettiyhteyteni toukokuulta sekä poikkesin kirjastossa. Kaupassakin kävin. Siellä alkaa olla jo aika paljon pääsiäiskrääsää. Niin, pääsiäinen on ortodokseilla tänä vuonna toukokuun viidentenä. Pääsiäinen ei ole täällä vapaapäivä, koska se on kirkollinen juhla. Toukokuun alussa on muutenkin kivasti juhlia, kun kuun ensimmäinen on kevään ja työn päivä, viides päivä pääsiäinen ja yhdeksäs on voiton päivä (toisen maailmansodan loppumispäivä).

Illalla hoidin tulevaan matkaani liittyviä asioita, pakkasin laukkua yms. Lauantaina siis tulen pariksi viikoksi Suomeen, mikä on varsin mukavaa. Pieni tauko katkaisee kevään kivasti. Kouluaikana sanottiin aina, kun joku opettaja oli vähän pitempään poissa, että se on varmaan ”Törnävällä lataamassa akkuja”, toisin sanoen mielisairaalassa. Lauantaina päivitän vielä blogia, sitten pidän kirjoitustauon.

Latausta odottaen
Urmas U.

1 kommentti:

  1. Arkangelin arkkitehtuuri ei oikein "nappaa". Hyvä, että virtaa on piisannut lataukseen asti:) Tervetuloa koti-Suomeen, toivottavasti ehdimme näkemään toisemme!

    VastaaPoista